Over ons

La Terra Saggia
inspireert tot een creatief en betekenisvol leven

Wie zijn wij?

Anja Hueber en Celeste Neelen zijn de eigenaars van La Terra Saggia. Ze zijn al jarenlang bevriend en werken meer dan 10 jaar samen bij Quinx, een eigenzinning trainingsorganisatie voor leiderschapsontwikkeling, persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Met La Terra Saggia creëren we een plek waar je uit je dagelijkse routine kunt stappen, ruimte kunt vinden om te ontspannen, om creatiever te werken en vrediger te leven.

We begeleiden zowel academische, artistieke als schrijf- en stilteretraites en stellen de plek beschikbaar voor groepen.

Mensen komen van over de hele wereld naar La Terra Saggia. We zijn er trots op een inclusieve en diverse gemeenschap te creëren die elk individu waardeert dat door onze poort komt.

Bij La Terra Saggia kun je je koesteren in de warme gloed van de zonsondergang terwijl je de Sibilini-berglucht inademt, je kunt een wandeling maken in de olijfboomgaard, of wat schaduw zoeken onder de kastanjebomen, terwijl je de wilde bloemen aan je voeten bekijkt. Je jezelf onderdompelen in de sfeer van ons prachtige domein alsook de omgeving en pittoreske stadjes gaan verkennen.

Graag maken we van La Terra Saggia een duurzame, inspirerende en verbindende plek.

Cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacybeleid.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.