Retraites

Academische, schrijf, kunst en stilte retraites

Tijdens de retraites krijgt iedereen een privé-kamer met badkamer.

In het landhuis of in een van de charmante bijgebouwen, zoals het kerkje, de mysteryroom, de studio of de terraskamer.

Academische schrijfretraites

Artisa’s schrijfweken voor academici en andere professionals bieden jou de mogelijkheid om te focussen, geïnspireerd te schrijven, je batterij op te laden en nieuwe contacten te leggen. Laat originele ideeën geboren worden, waaronder misschien baanbrekende ideeën voor nieuwe projecten, en laat je meevoeren in de stroom van het schrijven.
Voor meer info klik hier.

PhD Integrale Schrijfweek

Artisa’s schrijfweek voor promovendi is gericht op geïnspireerd en ondersteunend werk. We leveren maatwerk, waarbij je in korte tijd een enorme impuls aan je proefschrift kunt geven. Herontdek hoe soepel het schrijven van een proefschrift kan verlopen. En dat schrijven leuk kan zijn.

Voor meer info klik hier.

 

Art Retreat

We nodigen beeldend kunstenaars, schrijvers, fotografen, toneelschrijvers, ontwerpers, curatoren, acteurs, dansers en filmers uit in de onderzoeksfase of de vormgeving van een project. Er is geen aanvangsniveau vereist. Zowel voor amateurs en professionals. Om je eigen proces een impuls te geven, zoekend naar verdieping, vernieuwing en inspiratie. Voor meer info klik hier.

Sabbatical

Er is tijd nodig om te kunnen bezinnen, te dromen, ontdekken, schrijven, en nieuwe stappen te zetten.
Artisa’s opzet ondersteunt je daarbij op verschillende manieren. Zoals door onze op maat toegesneden professionele en praktische zorg, persoonlijke coaching, maar ook door de schoonheid van de plek, de energie, inspiratie en de stilte die er heerst.

Voor meer info klik hier.

 

Time – out, meer veerkracht

We bieden een kader waarin je volle ondersteuning krijgt om te ontspannen, verdiepen en vertragen. We werken op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.  Met ruimte voor jezelf, ondersteunend werk in de groep en individuele coaching sessies.
De volgende time-out is van 16 – 22 september 2023.

Voor meer info klik hier.

Cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacybeleid.
This site is registered on wpml.org as a development site.