Retraites

Academische, schrijf, kunst en stilte retraites

Tijdens de retraites krijgt iedereen een privé-kamer met badkamer.

In het landhuis of in een van de charmante bijgebouwen, zoals het kerkje, de mysteryroom, de studio of de terraskamer.

Academische schrijfretraites

Artisa’s schrijfweken voor academici en andere professionals bieden jou de mogelijkheid om te focussen, geïnspireerd te schrijven, je batterij op te laden en nieuwe contacten te leggen. Laat originele ideeën geboren worden, waaronder misschien baanbrekende ideeën voor nieuwe projecten, en laat je meevoeren in de stroom van het schrijven.
Voor meer info klik hier.

PhD Integrale Schrijfweek

Artisa’s schrijfweek voor promovendi is gericht op geïnspireerd en ondersteunend werk. We leveren maatwerk, waarbij je in korte tijd een enorme impuls aan je proefschrift kunt geven. Herontdek hoe soepel het schrijven van een proefschrift kan verlopen. En dat schrijven leuk kan zijn.

Voor meer info klik hier.

 

Art Retreat

We nodigen beeldend kunstenaars, schrijvers, fotografen, toneelschrijvers, ontwerpers, curatoren, acteurs, dansers en filmers uit in de onderzoeksfase of de vormgeving van een project. Er is geen aanvangsniveau vereist. Zowel voor amateurs en professionals. Om je eigen proces een impuls te geven, zoekend naar verdieping, vernieuwing en inspiratie. Voor meer info klik hier.

Sabbatical

Er is tijd nodig om te kunnen bezinnen, te dromen, ontdekken, schrijven, en nieuwe stappen te zetten.
Artisa’s opzet ondersteunt je daarbij op verschillende manieren. Zoals door onze op maat toegesneden professionele en praktische zorg, persoonlijke coaching, maar ook door de schoonheid van de plek, de energie, inspiratie en de stilte die er heerst.

Voor meer info klik hier.

 

De Magie van de Stilte.

Bron van bezieling en leiderschap

We nodigen je uit om de alledaagse drukte te verlaten en STIL te staan, letterlijk en figuurlijk. In de serene omgeving van deze betoverende plek, willen we samen de reis maken naar een ruimere plek binnen in jou, waar stilte niet slechts afwezigheid is van geluid en ruis, maar een krachtige bron van inzicht en vernieuwing.

Data: 05 – 11 oktober 2024

Voor meer info klik hier

Cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacybeleid.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.