Boek het landhuis tot 10 personen, met studio tot 13 personen

Boek hier je verblijf.

Boek je verblijf

Binnenkort tot rust komen in La Terra Saggia met familie of vrienden? Neem een kijkje in onze agenda en plan een welverdiend moment in. Het landhuis heeft 5 riante slaapkamers en ruimte tot 10 personen. Met de studio erbij is er plek tot 13 personen.

Reviews 

Our stay was truly amazing. Very spacious, great views, a swimming pool, and an outdoor bbq and dining area. We highly recommend this place if you would like an Italian get-away in the beautiful countryside.
Mikaila Bandara

Wat een warm ontvangst door Celeste en Anja op deze prachtige landelijke locatie in de Marken. De rust, het uitzicht, de faciliteiten van de grote buitenkeuken en het fijne zwembad maken dit een plek om bij te komen en te ontspannen. Absolute aanrader. Annelies van Assen


Verhuur van het landhuis 
is minimaal 5 nachten. Hierbij huur je het gehele landhuis tot 10 personen.

Ben je met 12 a 13 personen dan huur je onze studio erbij.
Te huur in juli, augustus en september. Prijs is € 325,- per nacht. Met studio erbij € 395,- per nacht. Dit is inclusief privé-gebruik van zwembad, buitenkeuken, barbecue, tuin, parkeerplaatsen en wifi. Per boeking rekenen we € 100,- a € 130,- schoonmaakkosten.

Reviews 

We hebben er tien dagen gewoond, gedroomd en uitgerust in de schitterende landelijke omgeving weg van de stedelijke drukte. Het grote huis waar we verbleven was authentiek en van alle gemakken voorzien Wat een genot om hier elke dag te kunnen genieten bedankt. We kunnen alleen maar een verblijf in Terra Saggia aanbevelen! We missen het nu al.
Pierre-Yves Zurcher
Boekingssysteem
Kalender word geladen......
captcha

Cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacybeleid.
This site is registered on wpml.org as a development site.