De borgo

Beelden van binnen en buiten

Welkom

Ontdek onze rustieke borgo in het landelijke Italië en neem een kijkje in onze galerij.

Meer dan 200 jaar oud, sfeervol gebouwd in Italiaanse stijl met een villa, enkele kleinere huisjes, een voormalig kerkje en schooltje, een zwembad en een riante buitenkeuken. Het uitgestrekte landgoed met olijf- en walnotenbomen en wilde bosjes hoort bij het domein. De ideale setting voor een idyllisch verblijf. Geniet van de schoonheid, de stilte en de uitbundige natuur.

Alle ruimtes in het historische landhuis  zijn smaakvol ingericht en voorzien van parketvloer.

Tijdens de zomermaanden zijn het landhuis en een studio te huur voor groepen, die dan het exclusieve gerbuik van het domein hebben. Het landhuis heeft een ruime eetkamer, een grote keuken, die van alle gemakken is voorzien, 5 riante slaapkamers, waarvan 2 een badkamer en suite hebben. Een slaapkamer op de begane grond, drie op de eerste verdieping en een op de tweede verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich ook een zitkamer, een kleine bibliotheek en een zeer ruime badkamer. De studio heeft een eigen badkamer en is geschikt tot 3 personen.

Tijdens de retraiteweken krijgt iedereen een privé-kamer in het huis of in een van de charmante kleinere bijgebouwen met terras.

De buitenkant

Cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacybeleid.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.